Gemning af IP-adresser

Nodestatistik og nodelister

Samtykke til cookies og dataindsamling | Privatlivspolitik

Vi gemmer IP-adresser i databasen hver gang du besøger en node med visnode.php siden.

Det bruges til

  • At vise dig dine senest nodeopslag
  • “Fritspils-situationen”
  • At lave lande-opdelt nodestatistik

Fritspils-situationen

Fritspil er hvor man sidder i rundkreds og hver deltager foreslår en melodi man skal spille. (Lidt som rundesang, men bare med instrumenter)

Fritspils-situationen kan benyttes hvor flere sider med mobiltelefon/IPad/Computer eller lignende og hurtigt vil slå op på den samme node. Hvis man er på det samme WIFI-net, vil alles nodeopslag gå ind i den samme statistik, og da de sidste 5-10 numre fra statistikken kommer op i en liste til højre eller nederst på siden. Listen opdateres ca. hvert 2. sekund. Så det er det ret hurtigt for de andre musikere at klikke hen til den node som en har fundet. Den mulighed for hurtigt at slå op på samme node sker vel og mærke kun når man er på det samme WIFI-net (hvis du har SIM-kort i din Tablet/Ipad skal dette slås fra, sådan at du i stedet logger ind via det fælles WIFI).

Hvis du er et sted hvor der ikke er WIFI, kan man bruge éen telefon der har slået Mobilt Hotspot til (I Android sker dette under menuen Instillinger->Forbindelse->Mobilt hotspot og internetdelning-Mobilt hotspot ->tryk på knappen så der står “Til”.) Det er så vigtigt at alle, der vil være med er logget på internettet via den samme telefon.  Det sker ved at den, der ejer telefonen deler Netværksnavn og adgangskode med de andre

listen af de sidste 10 melodier. Med “Gå til node ved skift” kan du gå til den ny node hver gang nogenskifter node i gruppen skifter node..Dette kræver lidt disiplin fra gruppen, at man ikke slår en node op, før man er blevet enige om at spille den.

Denne gemning af IP-adresse til nodestatistik/fritspil bliver automatisk slettet efter 30 dage.

Tilmeldinger og ny opslag i kalenderen

IP-adresser bliver også gemt når tilmelder dig en tilmeldings liste, og når du laver et nyt  opslag i kalenderen.

Det gør at du senere kan redigere dit eget opslag eller melde fra fra tilmelding, men kun fra den router hvor du lavede tilmeldingen/opslaget. .

Denne gemning af IP-adresser bliver ikke automatisk slettet.