Sidst spillede melodier

Vi fører statistik over hvem der har været i nodesamlingen. Dette gøres per IP nummer. IP nummer er noget som alle har når de er på Internettet. Vi gemmer hvilke noder folk har været på i en måned.

Hvis man har givet samtykke til “Cookies & IP” kan dette også bruges:

  • Til at se hvilke numre man har spillet den sidste måned.
  • Når man spiller sammen og bruger f.eks. IPad på det samme WIFI net. Da vil alle i rummet have det samme IP.
    Når en har fundet en melodi så er det nemt for de andre at gå ind på den samme melodi. Der er link til siden nederst på nodesiden, ligesom de øverste 5 vil være på find node siden.
  • I Hus Forbi (i Vanløse), hvor FHS øver, har vi lavet en speciel side (Fritspilslisten) sådan at man kan se hvilke melodier, der er blevet spillet som “frit spil”. Listen varer en måned. For at bruge listen skal du koble op via WIFI (og ikke SIM kort) når du er i Hus Forbi.

 

Sidst spillede listen lægger sig i øverste hjørne (computer skærm og stor IPad), eller nederst på siden  (almindelig IPad og telefon) afhængigt af størrelsen på din skærm. tryk på Genopfrisk (F5)

(Det er meningen at vi vil man kan lade siden den auto opdatere, sådan at man hele tiden er på den sidst opslåede noder. ved at sætte kryds i “Gå til node ved skift”. Dette virker ikke i øjeblikket, og kan også medføre at du bliver ført til en node som nogen tilfældigt kigger på men ikke er den der bliver spillet.