Søren

Sørens begravelse | Nekrolog fra Landinspektøren | Sørens mors begravelse November 2014

Søren Richard Christensen (“Store Søren”) døde tirsdag 4. maj 2010 om morgenen på Afdelingen for Neurorehabilitering på Esbønderup Sygehus i Nordsjælland. Søren blev indlagt på afdelingen før påske. 
Søren blev alvorligt syg efteråret 2007, men efter operation og genoptræning kom Søren tilbage, og var igen sammen med os og spillede med os.
I December 2009 blev Søren igen indlagt. Det var meningen, at Søren skulle være udskrevet om få dage efter et godt genoptræningsforløb.

Søren Rich.

Søren var blandt dem, der tog initiativ til at starte foreningen Folkets Hus Spillefolk i 1997, og han blev valgt som den første formand. Søren har altid glødet for Folkets Hus, og han lagde stor energi i arbejdet med foreningen.

Det var Søren, der opbyggede hjemmesiden for Folkets Hus og senere spillefolk.dk, og det var Søren der har lagde grundlaget for nodesamlingen på nettet.

Mest vigtigt var den måde, han altid lykkedes at samle folk, uden at sætte sig selv i centrum.

Vi vil savne Sørens lune smil og store retfærdighed som han havde lige til det sidste.

Vi vil savne hans evne til at altid finde den rigtige melodi som alle tilstedeværende kunne spille med på.

Vi vil savne hans evne til altid at tage en god beslutning.

Se et af sørens nodehæfter : “Er du frisk på at lære en ny” (hør Søren spille melodierne, mens du ser noderne), eller i pdf-format.

Billeder fra Sørens tur til Rusland

Begravelsen lørdag 8. maj kl 14.00

Det var en smuk begravelse i Helligkors Kirke Kapelvej 38. Der var mange flotte taler og indslag.
Søren var en meget afholdt person.
Efter gravøl gik vi ud og lagde blomster ved gravstedet. Til sidst var der en del, der gik over i caféen i stuen i folkets hus.

Billeder fra begravelsen.

Sange

Sørens mors begravelse

HanneSørens mor Hanne, døde den 26. november 2014. Ved begravelsen 3. december 2014 sendte Sørens søskene Solvejg og Judith en hilsen til Folkets hus spillefolk nedskrevet på sangene fra begravelsen:

Sange til Minde om Hanne med hilsen til FHS

Resten af sangene