FHPlayer

Manual Oversigt | Sikkerheds godkendelse | Næste

Registrer filer i playeren

Før filerne kan spilles af playeren skal de registreres af playeren. Dette gøres kun en gang, det vil sige hvis du har fået ny mp3 filer skal processen gentages

Det indrømmes at denne procedure er besværlig men du kan altså ikke bruge playeren på dine egne filer, hvis du ikke følger proceduren.

Klik på Indstillinger:

Der åbner sig nu en side med en forfærdlig mass indstillinger. Alle disse indstillinger bliver gemt hvis du trykker "Gem" i hovedmenuen.

Til at gennemsøge hard disken bruger du de knapper, der ligger i det øverste venstre hjørne (se markering)

Tryk nu på knappen Browse og luk en fil op i den mappe (+ undermapper) du skal gennemsøge. (Det er ligegyldigt hvad det er for en fil.)

Du kan også nøjes med at bare skrive navnet på den mappe der skal søges for i feltet nedenunder. (Browse knappen er bare for at gøre det nemmere)

Programmet gennemsøger alle undermapper til den mappe. Hvis der ikke ligger en fil i den mappe du vil søge fra, kan du enten tilføje en fil som du så kan lukke op, eller som sagt skrive mappenavnet direkte ind i gennemsøg feltet)

Skriv navnet på hvad du vil kalde søgningen, og tryk på "Gennemsøg" knappen. (Hvis du gentager en søgning, kan du bruge listen af gamle søgninger.

Der vil komme et par advarsler op som du skal godkende

Den første fortæller dig at søgninger kan tage ret lang tid. Specielt hvis du gennemsøger hele hard disken er det ikke ualmindeligt med søgetider på 10 minutter eller mere, hvor intet sker, og det eneste der fortæller dig at søgningen er i gang er, at din computer er meget belastet

Det er jo ikke normalt at web programmer skal kunne se hvad der ligger på din hard disk, derfor bliver du advaret om dette. Hvis advarselen ikke kommer frem så er det fordi at du slette ikke kan køre ActiveX kontroller på siden. Du skal så ændre dine sikkerhedsindstillinger sådan at du kan køre aktiveX kontroller fra din browser.

Når søgningen er færdig vil du få en besked om hvor mange filer der blev fundet.

(Hvis du har afgrænset din søgning til ganske få mapper (det vil sige mindre end et par tusind undermapper) så er søgningen ret hurtig. Som se på billedet blev 500 mapper med 10000 filer hvoraf 3600 var musik filer afsøgt på mindre end 10 sekunder (OK 10 sekunder er også ret lang tid når man venter og der ikke sker noget. Når jeg afsøger hele C:\drevet tager det 11 minutter!!!, det er ret upraktiskt for det bliver svært at vælge alle musik mapper hvis man har meget musik på sin hard disk. )

 

Du skal nu gemme søgningen under det navn, du har skrevet, Du kan vælge et tidligere navn fra listen, eller skrive et nyt navn.

Husk at trykke på genopfrisk på din browser, for at søgningen skal virke.

Knappen lav JSFiler er vigtig hvis du vil slå funktionen prik i noden til. Hvis du ikke bruger denne knap vil der opstå en fejl i forbindelse med "prik-i-noden" funktionen.

Knappen laver en JS-fil for hver musik fil.