Manual til FHPlayer

Alt på en side (den indbyggede hjælpefil) | English

Download og oversigt side Herfra kan du downloade playeren Og der er en kort beskrivelse af de mest vigtige features
Rip filer til din computer Du kan købe og downloade mp3 filer på internetet, eller du kan skabe dem fra de CD-er du har købt. Processen med at overføre musik filer fra din CD til hard disken kaldes at rippe. Husk at det er ulovligt at rippe CD-er som ikke er dine egne.
Godkendelse af sikkerhed Programmet kan ikke køre på din computer i den moderned Internet explorer, før du har kodkendt sikkerheden.
Registrer filer Før filerne kan spilles af playeren skal de registreres af playeren. Dette gøres kun en gang, det vil sige hvis du har fået ny mp3 filer skal processen gentages
Sikkerhedsindstllinger Desværre ændres sikkerhedsinstillinger løbende, og det kan nogen gange være svært at få playeren til at købe
Start playeren Hvordan man starter og stopper playeren.
Genvejstaster Det er nemmest at manøvrere playeren med dit tastatur når du holder et instrument i hånden, i stedet for at bruge musen. Hold musen over knappen og du vil se en text hvad knappen bruges til, og du kan også se det bogstav du kan bruge som genvejstast.
Spil langsomt

Den største fordel med playeren er, at den kan spile musikken langsomt (uden at ændre tonehøjden) Dette gørse enten ved

  • ved at klikke på skyderen
  • ved at trykke på + eller minus på keyboard
  • ved at trykke på tast 1,5,6,7,8,9 hvor 1 er normal hastighed og 5-9 er hastighed i 5 5=50% 6=60% osv.
Spil fra A til B Den anden store fordel med playeren er, at du kan isolere en strofe og spille fra A til B. Der er mulighed for at justere A og B-punktet præcist, ligsom der er en knap til at gå til A-punktet, og en knap for at gå til B-punktet. Der er også en knap for at gå videre forbi B-punktet (Mens A-punktet beholdes) og der er en knap for at spille hele melodien.
Gem A/B Når du først har lavet en god strofe vil du måske gemme den. Sådan at du kan komme tilbage for at øve den senere
Indstillinger Playeren kan lave mange forskellige indstillinger såsom skifte farve, størrelse på video osv.
Repertoirelister Når du læser musikken ind vil den lægge sig i de mapper, som du har dem liggende på hard disken. Hvis du har musik liggende flere forskellige steder kan du lave forskellige søgninger. Men hvis du gerne vil gemme musiken på tværs hvor eksempel hvis du har lavet en repertoire liste over den musik som du har gemt, så kan du gemme de melodier som du har spillet sidst i en anden række følge og fra forskellige mapper på din hard disk. Det er også muligt at gemme melodier som du ikke har downloaded, men som du ved hvor de ligger på nettet.
Prik i noden Hvis du lægger en gif fil i samme mappe, som noden eller i en "nabomappe" kaldet /gif/ kan du få noder op. Det er også muligt at få en prik til at bevæge sig i takt med musikken. For at få en prik i noden skal du "indspille" prikken med musen, det vil sige at du skal bevæge din mus i takt med musikken samtidigt som du klikker eller trykker på N på dit keyboard.
Hvile filer dannes Her beskrives hvilke filer der dannes.
Hvordan virker playeren En lille beskrivelse hvordan den virker
Brug playeren på internettet Det er muligt at bruge playeren på din egen hjemmeside, der er nogle simple regler for hvordan man gør.