Folkets Hus Spillefolks Opslagstavle

Opslagstavlen er en oplsagstavle for spillemands og folkemusik

Sortering:

Emne: Musik over Præstø Fjord Nordisk Folk Festival

Ole
Tidspunkt 5. august 2021 17:00

Sammenspil Melodier

Anne Grete Kamilles

info(snblA) mopf.dk

Jubiii - vi glæder os så meget til at sige velkommen til en forlænget weekend i den danske sensommer, til at lytte, spille, synge, danse, kysse, kigge på stjerner, spise god mad, gå med bare tæer i græsset. Til at møde nye og gamle venner, og til at opleve musikken sammen med jer!

Musik over Præstø Fjord er stedet hvor man er tæt på musikken. Man er tæt på musikerne. Tæt på hinanden. Alle er til fest sammen, i den helt særlige magiske atmosfære i fællesskab om musikken. Og det er netop det folkemusik kan. Folkemusikken på Musik over Præstø Fjord skaber bånd mellem musikken og dansen, mellem de unge og de gamle, mellem de nye og nyskabende tendenser og den autentiske videreføring af traditionen. Det gør vi med et spændende program sammensat af mere end 30 koncerter med professionelle artister, indspark fra de unge fra ROD og FOD og Folkekons, Folkets Hus står for Allespil, workshops og masser af plads til fri leg med buskspil og jam. Torsdag kl 19.30 byder Anne Grete Kamilles, formand for foreningen, velkommen til Danmarks meget hyggelige festival med musik i Danseladen, hvor man kan sidde på publikumsopbygningen og lytte og se på dansen eller danse med eller ...  gå i baren, hvor der er folk der spiller, jammer / buskspiller hele tiden.  Fredag og lørdag har vi danseworkshop om formiddagen for alle der gerne vil forsøge at være med i den nordiske dans og det giver god mulighed for at danse med hele aftenen. I Viseteltet kan man sidde og lytte til dejlig musik fra om formiddagen til sen aften. Søndag afrundes med morgenkoncert på Cafe Scenen, børne- klovne – show i Viseteltet og derefter hjælper de der har tid og lyst med oprydning og vi slutter kl 16 med koncert samt mad og øl i Bålhuset (gratis for alle der har givet en hånd).

På Musik over Præstø Fjord føler vi et ansvar for også at vise børnene ind i musikken, og give gode oplevelser som skaber musikglæde og gode minder. Derfor er der også både børne- og familieforestillinger, spille- og danseworkshops for børn, og masser af muligheder for at lave musik og være kreativ i Børneteltet. Alle er velkomne. Billet købes på www.Billetten.dk, børn under 15 år gratis ifm voksne og unge under 25 år ½ pris. Se www.MoPF.dk 

Skriv et indlæg til dette emne