Onsdags-spil-gruppen

Dette er den store åbne gruppe, som mødes hver onsdag fra ca. kl. 19 i Hus Forbi i Vanløse. Det hænder at klokken bliver ca. 19.30 før de første dukker op. Se nærmere om aftens forløb, og hvordan du finder os her: Onsdagsspil i Hus Forbi på Jernbane allé 68.

Fra kl. 20 til kaffepausen bliver der for det meste spillet de melodier, som skal spilles til det følgende Ramslag. Asger er indpisker og kræver indmeldelse i A-kassen (dvs. alle stemmer med det samme A). Generelt bruger vi ikke noder under spil (men de der har lyst, bruger dem gerne til at “huske” og til at øve efter).

Vores repertoirelister består hovedsageligt af dansk og svensk spillemandsmusik, som vi primært spiller med henblik på at det skal være til at danse til.

Har du lyst til at prøve at være med, er du altid velkommen til at dukke op med dit instrument! Fortrinsvis violin, fløjte, blokfløjte, harmonika, guitar og kontrabas.

Ud over de faste onsdagsøveaftner, holder vi Ramslag d. 2. fredag i måneden. Det sker med spil og dans i Metronomen, Godthåbsvej 21 på Frederiksberg. (Se kalenderen på forsiden).

Første øveaften i Hus Forbi (4. december 2019)

Et udsnit af Folkets Hus Spillefolk den første øveaften i Hus Forbi (4. december 2019).
Man kommer ind til os gennem døren som ses bagest under uret.


Du kan se os spille på YouTube. Her et eksemplel fra vores spil under coronabegrænsninger:

Folkets Hus Spillefolk spiller “Litjtåpols” (Innherredspols) ved Ramslag i Metronomen fredag d. 9/10 2020.


Vores videoside opdaterer vi løbende med nye videoer af både os selv eller af gæstegrupper som spiller til vores ramslag: Oversigt over videolinks.

Du kan høre vores CD’ere via denne oversigt eller på denne måde.