Repertoirelister

FHS Aktuelle (incl. 1 måned tilbage) :
ramslag 01 Mar 2019 |  ramslag 08 Feb 2019 | 

Repertoirelister i perioden |  “Fritspils listen” (kulturstationen) | Repertoirelister Roskilde
Lister repertoirelister og alle de melodier fra spillefolk de sidste halve år. (+ dem vi skal spille fremover).  Du kan ændre tid, og du kan også søge på andre lister ved at klikke på indstillinger. Se vejledningen. Fritspils listen er de melodier, som nogen har slået op på deres IPad, Iphone eller computer mens de har været på kulturstationen i Vanløse. Listen rækker 30 dage tilbage i tiden. (Melodier spillet fra en repertoireliste bliver ikke registreret, såfremt man ikke trykker på “Gå til node” mens man er på repertoirelisten.)

Hør næste liste:Ramslag 01 Mar 2019

Repertoirelister Roskilde
Spillemændene i Roskilde bruger vores repertoiresystem. Du kan også lave private repertoire-lister for orkester.

 


 

Lav ny repertoire liste | Forklaring

Det nemmeste er hvis du finder alle de melodier frem, du vil bruge til repertoiret, før du går ind på linket “lav ny repertoire liste” herover, Så kan du lave den sidste editering og skrive hvad listen heder og vælge hvad den skal bruges til.
Hvis du ikke vil dele repertoiret med andre findes der mulighed for at bare sende koderne til repertoirelisten pr. mail til dine venner.

De kan så gå ind på denne side og indsætte de koder de har fået tilsendt, og ingen kan følge med i hvad I går og øver på. (husk at sende linket til http://spillefolk.dk/nodesamling/ListRepertoireKoder1.php sammen med koderne.