Onsdagsspil på Kulturstationen Vanløse

Vi øver hver onsdag aften fra ca. kl. 19.00 – bortset fra i juli måned, hvor vi holder fri

Se repertoirelister her på hjemmesiden – hvis du vil spille sammen med os.

Vi begynder øveaftenen kl. 20, og inden da står døren til det rum vi er i som regel åben, og du kan både se og høre os. Efter kl. 20 lukkes døren til hvis vores spil generer andre arrangementer på Kulturstationen. Som regel øver vi enten i rummet “Festsalen” eller i rummet “” og kun sjældent i “Spejlsalen”.

Når man er kommet op ad trapperne og ind i selve Kulturhuset, findes der på væggen foran cafeen Oasen en skærm, som informerer om, hvilke lokale der benyttes den aften, og af hvem. Det er dog sjældent, at vi nævnes.

På aftener, hvor Oasen er lukket, vil man tit efter kl. 20 opleve at indgangsdøren på 1. sal til Kulturstationen er lukket, men heldigvis betjenes døres via Selvbetjent Åbningstid.
Se, hvordan du bliver oprettet til Selvbetjent Åbningstid her: Selvbetjent Åbningstid.

Ud over de faste onsdagsøveaftner, holder vi Ramslag d. 2. fredag i måneden. Det sker med spil og dans i Metronomen, Godthåbsvej 21 på Frederiksberg. (Se kalenderen på forsiden).

Det ligger lige ved Vanløse station

Kulturstationen Vanløse ligger lige ved Vanløse station (stort kort), så der er både S-tog og Metro til døren. Desuden er der en del buslinier, der passerer: Linie 9A, 10, 13, 22, 31, 142.

Indgang til spillefolks øvelokaler

 

Kulturhuset ligger lige overfor indgangen til Vanløse station.
Indgangen ligger i indhakket lige til venstre for alle de nye butikker som erstatter det tidligere Føtex.

I bunden af indhakket lå tidligere Føtex’s flaskeindlevering. Her i begyndelsen af 2018 er lokalet bag ruden tomt.

Pilen viser, hvor man går ind. Tryk på knappen, så lukker døren op – så er det op ad trappen til 1. sal.Tavlen viser hvad der sker i rummene, men vi nævnes kun sjældet.

Som regel er vi i Festsalen. Når den er optaget, vil vi være at finde i en anden af Kulturstationens sale: Kultursalen er til højre for indgangsdøren, mens Festsalen, Spejlsalen, Heerupsalen og Kvansalen er nede ad den lange gang.

 

Vanløse-onsdag-2015-11-11
Fra en øveaften i Festsalen (11/11 2015).

 

Fra første øveaften i Spejlsalen i 2014.